Sean Kingston vägistas teismelise tüdruku?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Kingston.
Sean Kingston. Foto: SCANPIX

Nüüdseks 22-aastane Carissa Capeloto väidab, et Sean Kingston, tema turvamees ning üks bändi liige vägistasid teda 2010. aasta juulis Seattle hotellis.

Capeloto sõnade kohaselt kasutas Sean Kingston oma meeskonnaga ära tema ebakainet olekut – tüdruk oli enne intsidenti suitsetanud kanepit ning joonud viina.

Nüüd kaebaski Capeloto kõik kolm meest kohtusse.

Kohtuavalduses seisab, et ta kutsuti Seani hotellituppa pärast Justin Bieberi kontserti – kus ka Sean esines – ning talle väideti, et teda ootab ees kohtumine Bieberiga, kuid tuppa jõudes leidis ta eest pajalt voodil lebava Kingstoni, kirjutab TMZ.

Capeloto edasise kirjelduse kohaselt võttis ihukaitsja ta kinni ning asetas Kingstoni peale, pärast mida kolm meest teda tema tahte vastaselt vägistasid, samal ajal kui tema oli «silmnähtavalt meelemürkide mõju all»

Tüdruku päästis tuppa sisenenud sõber. Kohale kutsuti politsei, kes tol ajal 19-aastase tüdruku haiglasse viis, kus tema vägistamisega kaasnenud füüsilisi vigastusi raviti.

Ta sõnab, et vägistamine rikkus tema elu – ta suudab vaevu magada, kannatab meeleolu muutuste ning paanikahoogude all.

Tüdruk nõuab meestelt vähemalt viit miljonit dollarit.

2010. aastal jäeti Capeloto algatatud kohtuasi pooleli, kuna võimude kohaselt ei olnud tüdruku jutt piisavalt tõsiseltvõetav.

Kingston on kohtule esitanud avalduse, et seks toimus täielikult mõlema osapoole nõusolekul.

Kohtuistung leiab aset novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles