Staarkunstnik Martin Saar laulis kui linnuke oksal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 28. augustil avalikustati esimesed kunstnikud, kes osalevad uues rahvusvahelises kunstiturunduse aktsioonis «Kunst ratastel», mis on osa samuti esmakordselt toimuvast autorallist Slowball.

Projekt  «Kunst ratastel» ehk «Art on Wheels» esitleb 20 tunnustatud noort kunstnikku Eestist, Lätist, Leedust, Rootsist ja Soomest, kel on võimalus luua endale unikaalne loominguline visiitkaart – oma käega kujundatud auto.

28. augustist kuni 15. septembrini on kunstnikel võimalus muuta üks vanem auto eriliseks kunstiteoseks, mis sõidab Slowballi ralliga läbi Tallinna, Riia, Kaunase ja Varssavi Berliini, kus toimub suurejooneline näitus ning autod saavad uued omanikud.

Projekti saadikuteks  on lauljatarid Teele Viira ja Eva Vaino ning võistlustantsija Mairold Millert, kes teevad kaasa  kogu ralli, mis algab autode kujundamisest kuni nende  jõudmiseni Berliini.

Eilsel esitlusel osales ka staarkunstnik Martin Saar, kes inspireerivast aktsioonist ka laulu tegi.

Vaata videot! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles