Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones läksid lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas ja abikaasa Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas ja abikaasa Catherine Zeta-Jones Foto: SCANPIX

Näitlejad Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones läksid lahku.

68-aastast Michaelit ja 43-aastast Catherine'i pole koos nähtud apriilikuust saati, punasel vaibal on käinud nad üksi ja lastega puhkust veetnud samuti eraldi, kirjutab People. Kaks paarile lähedast allikat kinnitasid, et nad elavad tõesti lahus. Ametlikku käiku pole asjale veel antud.

Paari esindaja kinnitas uudist BBC-le: «Nad otsustasid lahku minna, et oma abielule hinnang anda ja selle nimel tööd teha.»

Näitlejad pidasid suurejoonelised pulmad 2000. aastal Manhattani Plaza hotellis, kuid viimasel kolmel aastal on neid tabanud suured katsumused. Douglasel diagnoositi 2010. aastal vähk ning Zeta-Jonesi vaevab bipolaarne häire.

«Stress on nende abielule rängalt mõjunud,» ütles allikas ajakirjale People.

Paaril on kaks last, 13-aastane Dylan ja kümneaastane Carys.

Staaridele lähedased isikud räägivad, et nad pole kaotanud lootust oma erimeelsustest üle saada. Peresõber ütles: «Nad soovivad oma lastele parimat hoolimata sellest, mis juhtub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles