Texase elanik leidis tõestuse chupacabra olemasolust?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas see leid tõestab Chupacabrade olemasolu?
Kas see leid tõestab Chupacabrade olemasolu? Foto: The Huffington Post/ Science Channel

Enamik loomaeksperte peavad chupacabrasi müstilisteks elukateks, kuid Texases elav toitumisteadlane Phylis Canion leidis oma rantšo lähedalt kummalise välimusega sinaka looma jäänused, mis võib chupacabrade olemasolu tõestada.

Canion leidis looma korjuse enda Texases Cuero linna lähedal asuva rantšo juurest 2007. aastal pärast seda kui suur hulk tema kanu olid müstiliselt oma otsa leidnud.

«Iga kord kui me leidsime surnud kana, oli selle kõri lõhki rebitud,» ütles ta saates «The Unexplained Files». «Paistis nagu kõik veri oleks tast välja imetud.»

Enne looma karjuse leidmist tapeti 28 tema kana. Arvatav chupacabra korjus ei näinud ühegi tavalise looma moodi välja. See kaalus umbes 18 kilo ning sellel olid eresinised silmad, vahendab The Huffington Post. Selle koonuse alumine osa oli ülemisest pikem ning selle nahk oli pigem sarnane elevandi marrasnahale kui hundi või koera kasukale.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles