Keith Richards jätab autobiograafiast seksi välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: AFP / Scanpix

Rokkar Keith Richards hoiatas oma fänne, et nad ei loodaks tema peatselt ilmuvast autobiograafiast leida lugusid naistejahtimisest ja truudusetustest, sest ta soovib raamatu abil hoopis inimestele näidata, mis tunne on tema nahas olla.

Richards astub raamatut kirjutades oma bändikaaslase, Ronnie Woodi, jälgedes, kuid kavatseb siiski läheneda teemale Woodist erinevalt, seda saab Richards teha aga alles päras seda, kui ta on lõpuks enda jaoks selgeks teinud kogu päevikutes ja märkmetes kirjas oleva info, mida ta enam kui 40 aasta vältel on kõrvale pannud, teatab WENN.

«Mul on lugematu arv vihikuid, kus on lauluideed ja inimeste telefoninumbrid. Ma leidsin isegi vihikuid aastast 1962 ja 1970, mida ma enda teada ei ole kunagi pidanud,» ütles Richards.

«Ma olen neid läbi töötanud, et minevikuga paremini suhestuda. Ma üritan kirjutada sidusat lugu sellest, mis tunne on minu nahas olla. Ma ei kavatse päris kõike välja rääkida ja ma ei kavatse nimetada daamide nimesid. Aga ma võin öelda seda, et see saab olema üks vägev lugu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles