Rokk vallutab jälle diskoteegi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belka, Albert Marginal ja Chasper Kazparovich lubavad reedel Pesas korralikku rokipidu.
Belka, Albert Marginal ja Chasper Kazparovich lubavad reedel Pesas korralikku rokipidu. Foto: promo

Sel reedel, 3. juulil toimub ööklubis Pesa järjekordne üritus "Rock is a DJ", kus keerutavad plaate DJd Belka ja Albert Marginal.

"Mängimisele tulevad nagu tavaliselt vaid parimad rokipalad eri ajastutest ja maailmanurkadest," lubas korraldaja Albert Marginal. "Kindlasti kõlab vahelduseks mõni ägedam diskohitt. Õhtu lõpetab nagu tavaks saanud Chasper Kazparovich Picturesi videodisko. Pidulistele on planeeritud mõni üllatuski."

Seekordne üritus on Marginali teatel oma olemuselt erinev eelmisest, nimelt saab enne peo algust nautida ööklubi terrassil elavat muusikat.

Kontserdil astuvad üles Pärnu unplugged-muusika ikoonid Marr'n'Belka. Kõigile huvilistele on välikontsert tasuta.
Pidu jätkub Pesas sees, kus on kõigile piletiostjatele tervitusnaps.

"Rock is a DJ" on üritus, mis pakub võimaluse ööklubis möllata nendelgi inimestel, kes ei naudi sealset tavapärast muusikavalikut. Samal ajal võib see tõelistele ööklubihaidele kujuneda uueks ja heaks avastuseks.

Veel enne seda toimub aga neljapäeva õhtul kell 20 Pesa ees terrassil väliüritus "Moosekantide hoov", kus saab vabas õhus nautida head akustilist muusikat. Sedapuhku esinevad MAUX ZAKS & the COCKS. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles