Aita valida Suvemees 2013!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EESTI SUVEPIIGA & SUVEMEES 2013 aasta finaal toimub 1. septembril!

Tutvu finalistidega ja vali välja oma lemmik! Hääletajate vahel läheb loosi kastitäis kihisevat Fresitat Altialt!

EESTI SUVEPIIGA & SUVEMEES 2013 finaal toimub 1. septembril EXOTICA sisustussalongis, Tallinnas.

Eesti S&S 2013 finaali nädala kirev kava:

28.08    kell 20.00 ”Tallinn Oper Air Salsa” õhtu Biergarten Merekeskuses

30.08    kell 17.00 Eesti S&S 2013 spordipäev Pirita rannas, rannavolle ja ILUUM kepikõnd

31.08    kell 24.00 tantsuõhtu klubis ”Teater”

01.09    kell 14.00 Eesti S&S 2013 finalistide moevoor ja sportik rannavoor, Kristiine Keskuse aatriumis

01.09  kell 18.00 eksklusiivne finaalgaala Exotica Sisustussalongis

Võistluse konseptsioonist pajatab ürituse korraldaja Leo Täht

Suvi on Eestis lühike, kuid kaunis. Inimesed saavad palju energiat päikesest ja puhkevad õide. Meie idee on tuua see sära lavale, et nende noorte inimeste energialaeng lööks laineid üle Eesti ja kogu maailmas!

Ülevabariigiline sportlike noorte modellide ja talentide otsingusüsteem toimub konkursi põhimõttel, kus valitakse iga osaleva Eesti linna nais- ja meessoost esindaja, kes omakorda osalevad vabariiklikul finaalüritusel suve lõpus.

Konkursi kava koosneb tantsulisest esitlusvoorust, talendivoorust, moevoorust ja rannavoorust. Ürituse päevane osa toimub rannavõistluste vormis, õhtul on pidulikum osa - võitjate autasustamine rannaäärsetes klubides või suveüritustel.

Konkursi võitjatele on garanteeritud edasipääs Eestimaa missivõistluste finaalidesse, Mister Europe Estonia ja Mister Baltic Sea Estonia aastafinaali. Eelvõistluste süsteem on loodud 2003. aastal minu enda poolt.

Eelmiste aastate kokkuvõte:

2012. aasta elvoorud toimusid Pärnu klubis Sunset, Tartu klubis Atlantis ja Tallinna Pirita Jahisadamas ning S&S 2012 kümnenda hooaja aastafinaal kulmineerus 16. septembril Nokia Kontserdimajas Manhunt Estonia 2012 finaali gaala raames.

2009. aastal valiti Suvepiiga & Suvemees suvepealinnas Pärnus klubis Sugar, mille korraldajateks olid Jeanette Täht ja Kreisifilm OÜ.

2008. aasta hooaeg algas Türil, kus traditsiooniliselt toimus võistlus Grillfesti raames, Rakvere Suvemiss & Suvemees  valiti klubis Lokaal, Pärnu Suvemiss & Suvemees võistlus kulmineerus klubis Sunset, Tallinna Suvemiss & Suvemees  valiti  Õllesummeri moelaval, Tartu Suvemiss & Suvemees  toimus traditsiooniliselt klubis Atlantis ning esmakordselt valiti Valga Suvemiss ja Suvemees klubis YES.

2013 finaalikuu ja S&S spordipäev

Finalistide fotod ilmuvad kogu augustikuu eksklusiivselt Elu24.ee keskkonnas.

Finaalikuu ettevalmistuste kava koosneb treeningutest, fotosessioonidest, iludusvõistluste know-how tunidest ja esteetika koolitustest.

Eelürituste üks tähtsaim osa on S&S spordipäev: rannavolle, aerodance ja ILUUM kepikõinni treeningud.

Finaalis osalevad viis kuni kuus neidu noormeest, toimuvad kohtumised žüriiga, meretemaatiline esitlusvoor, moe- ja rannavoor Kristiine Keskuse moeshow raames ning auhindade jagamise defilee Exsotica sisustussalongis.

 Auhindadeks on: ILUUM kepikõnni komplekt, Exotica salongi ehted ja kinkekaart, Kapten Grant mereannid, kruiis Pärnu lahel jahiga SOLE MIO ja Tallinna lahel lõbusõit laeval m/s STEFANI ja kast kihisevat Fiestat altialt. Võitjatel on ka edasipääs rahusvahelistele võistlustele Nordic Beauty Pageants Organisation`ni poolt.

Eesti Suvepiiga ja Suvemees aasta võitjad esindavad Eestit oktoobris Hispaanias Alicante linnas toimuval moenädalal Alicante Fasion Week, kus toimb ka modellikonkurss.

Finaali zürii: Miss & Mister Latvia aasta võitjad, Tiina Janson (SIXTINA moekooli juhataja ja Miss Bikini, Miss Model ja Missis Estonia korraldaja), Stefani Lehestik (Tallinna Suvepiiga 2012, Miss Model 2012, Miss Tallinn 2013 ), Elmar Lepp (Exotica Sisustussalongi omanik), Villu Loonde (Eesti Suvemees 2004, Mr. Europe 2013 III koht), Elu24.ee esindaja, Leo Täht (Mister Baltic Sea International peakorraldaja).

Vaata pilte ja vali välja oma lemmik. Kirjuta tema nimi meie kommentaariumisse ja saada oma kontaktid Elu24 toimetusele toimetus@elu24.ee, märksõnaks S&S.

Hääletajate vahel läheb loosi kastitäis Altia suvist vahuveini Fresita!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles