Living Models jätkab üle-eestilist modelliotsingut!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalalõpul toimus suur üle-eestiline modelliotsing, mida viib läbi kümnendat aastapäeva tähistav tervislikke eluviise propageeriv  Eesti modelliagentuur Living Models, eesotsas Evelyn Mikomägiga. Seitsmes linnas kohtuti üle 150ne modelliametist huvitatud noormehe ja neiuga, kes olid oma õnne proovima tulnud Maarjamaa eri paikadest, Hiiumaast Jõhvini.

Castingutel kaasas käinud Living Modelsi Rootsi koostööpartner, üle 25-aasta rahvusvahelises modelliäris tegutsev modellide ja agentuuride kohtumispaiga Global Model Scouting looja Maud Kerzendörfer oli järelkasvu üle igati vaimustatud, kommenteerides: "On näha ja tunda, et Eesti toodab endiselt imeilusaid ja põnevaid modelle - uusi tegijaid, mida maailma moetööstus pidevalt vajab."

4. septembril kl 17:00 toimub modelliotsingu finaal Tallinnas Solarise Keskuses, kuhu on osalema oodatud eelnevalt väljavalitud poisid ja tüdrukud.

"Tegemist pole võistlusega, vaid võimalusega potentsiaalsetele modellikandidaatidele  silma jääda nii kodumaistele  tipp-fotograafidele ja -disaineritele, kui ka välismaistele tuntud modelliagentuurikettidele ning -skautidele", kutsub modelliagentuuri juht Evelyn Mikomägi üles veel neid näole andma, kes eel-castingutest mingil põhjusel osa ei saanud võtta.

Selle nädala jooksul saavad fotogeenilise ja naturaalse välimusega sihvakad modelliks pürgijad end veel registreerida Facebookis (livingmodels) kinnisel üritusel "Modelliotsing 2013", meilides samas ka oma andmed (linn, nimi, vanus, pikkus, mobiil) ja värsked pildid (portree ja täispikkuses) aadressile models@livingmodels.com Tüdrukud vanuses 13-20, pikkuses 170-180cm, poisid 16-23, 184-190cm.

Väljavalitud kutsutakse edasi finaaliüritusele, kuhu uudishimulikud võivad tulla alati ka vaatama ja mine tea, võib-olla jääb hoopis keegi pealtvaatajate seast asjatundjatele silma.

Samuti ei unustata sõpru-sugulasi, kes üleskutset Facebookis oma tutvusringkonnas jagavad.  Nimelt on tähelepanelikel nö. modelliagentidel vōimalik võita atraktiivseid auhindu - küll professionaalseid fotosessioone, sushi koolitusi, kui ka aastaringseid kinopileteid.

Rohkem infot modelliotsingust ja auhindadest SIIT

Vaata ka pildigalerii eel-castingutest Tallinnas, Paides, Raplas-Pärnus, Viljandis, Tartus, Rakveres!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles