Kõrvalhüpe “Pilvedesse peidetud”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvalhüpe “Pilvedesse peidetud”.
Kõrvalhüpe “Pilvedesse peidetud”. Foto: Plaadi esikaas

Singlidebüüt, B-pool ja 2 remixi. "Pilvedesse peidetud", "Eelmäng" ja niminumbri Man-in-Maardu-remix & Tee-oma-remix-versioon (a cappella) kõige lõpus.

Ega avanumbri, mis ongi ühtlasi niminumber, algus, ütleme ausalt, rõõmurõngaid silme ette ei tantsita. A' ju's nii oli mõeldudki.

Eleegiline klaveri-intro, tasapisi trummi-bassi-traaviks keerav biit, sünk elektrooniline udu. Kõigutamatult kalbe neiuhääl: Epp Kõiv. A' pikapeale pöörab pilt heledamaks.


Paiguti. ("Eelmäng" on siiski üdini tume).

Kõrvalhüplik tants-antitants tuksleb, nõksleb, tardub ja taaskäivitub kui üks asümmeetrilise käitumiskiiksuga kummiskelett. Kel justkui oleks - ja tegelikult, kui järele mõelda, tal lausa peabki olema - by definition, dude - päris vähe liha luudel.

Ja siit küsimus suletud ringile: kas saab antidepressanti sundida, kui antidepressant ei taha kõndida? Vastus: kõndima ei; tantsima jaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles