KAS TÕESTI/ Prints Harry kavatseb veel selle aasta sees kosida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry.
Prints Harry. Foto: SCANPIX

Prints Harry plaanib enne selle aasta lõppu teha oma tüdruksõbrale Cressida Bonasele abieluettepaneku, teab rääkida üks kuningliku perekonna lähikondlane.

28-aastane Harry ja 24-aastane Cressida on paar olnud alates eelmise aasta juulist, kuid teadjate sõnul on suhe jube väga tõsine, vahendab Daily Mail.

Kuulujutud hakkasid levima selle kuu alguses, mil Harry viis oma tüdruksõbra Aafrikasse romantilisele safarile – täpselt seda sama tegi ka tema vend William enne Kate’i käe palumist.  

Teadja sõnul on Cressida Harry jaoks «see ainus ja õige» ning ta on lähedastele rääkinud, kui tähtis Cressida tema jaoks on ning ta on rääkinud ka kihlumisest.

Cressida lõpetas hiljuti Trinity Labani muusika- ja tantsukonservatooriumi tantsu erialal, kuid üritab avalikkust vältida nii palju kui võimalik.

Harry eelmiseks tüdruksõbraks oli lühikest aega pesumodell Florence Brundell-Bruce. Aastatel 2004 ja 2007 käis ta vahelduva eduga Zimbabwes sündinud Chelsy Davyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles