Printsess Diana südamekirurgist kallim: uus film põhineb kuulujuttudel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Watts ja Naveen Andrews kui printsess Diana ja Hashat Khan uues filmis.
Naomi Watts ja Naveen Andrews kui printsess Diana ja Hashat Khan uues filmis. Foto: Rex

Printsess Diana südamekirurgist kallim Hashat Khan kritiseeris printsess Dianast varsti ilmuvat filmi, öeldes, et filmi aluseks on vaid kuulujutud.

54-aastane Pakistani arst ütles, et film, milles mängivad peategelasi Naomi Watts ja Naveen Andrews, põhineb täielikult «hüpoteesidel ja kuulujuttudel» ning sõnas, et ei kavatse filmi mitte kunagi vaadata.

Film «Diana» esilinastub mõne nädala pärast ning põhineb Kate Snelli 2011. aastal avaldatud raamatul «Diana: Her Last Love», kirjutab Hello!.

«Film põhineb kuulujuttudel. Diana sõbrad räägivad, milline võis meie suhe nende arvates olla ning sama teevad ka mõned minu sugulased. Kuid nad ei tea üldse, milline meie suhe tegelikult oli. Juba filmi stseenidest avaldatud pildid näitavad meid hoopis vales valguses,» sõnas arst.

Lisaks ütles Khan, et kuigi filmi produtsendid väidavad, et ta on 5. septembril esilinastuvale filmile enda heakskiidu andnud, on ka see täielik vale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles