Noored pulmalised hoidsid lapsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maido ja Evelyn
Maido ja Evelyn Foto: Kanal 2
Tänases Kanal 2 saates «Unelmate pulm» näidati tüdrukute pidutsemist ja paarid pidid õppima pulmavalssi ning hoidma lapsi.

Saate külalisteks olid Maria ja Tomi Rahula, kes hakkasid käima väga noorelt ja on endiselt koos.

Esimesena näidati Liisa tütarlasteõhtut, kus ülesandeks oli kommide ja kondoomide müümine. Lisaks pidi ta leidma kolm meest, kes suudaksid tema meest asendada.

Liisa tütarlasteõhtut külastas ka Farmi-Gabriel.

«Häbelik, nagu Eesti tüdrukud ikka,» nentis mees.

Pilk heideti ka Dmitri peole, kus tegutses striptiisitar, mis Liisale vist väga ei meeldinud.

Natuke arutleti ka teemal, mis siis saab, kui pruut või peigmees suurel peol kellegi teisega magavad.

Kairi peol oli fotograafiks palgatud tema peigmees Ardo, mis oli tütarlapsele tõeliseks üllatuseks. Pidu ise oli veidi tagasihoidlik, mis naisele aga väga meeldis.

Saate teises pooles õppisid noored pulmavalssi, õpetajaks oli Veiko Ratas.

Kuigi mõne paari algus oli konarlik, siis mida aeg edasi, seda paremaks tants läks, kuigi probleeme oli endiselt. Trenni ei saanud minna aga Evelyn ja Maido, kes treenivad omaette kodus.

Seejärel räägiti pulmade natuke korraldamisest. Evelyn ja Maido rääkisid, et nemad korraldavad kõik suuresti ise, sõber teeb vaid pulmalipu ning kingiks ka pulmaraamatu.

Saate lõpus pandi paarid lapsi hoidma. Dmitri ja Liisa askeldasid usinasti, kuid Liisa tunnistas, et ta ei julgenud näiteks sukapükse jõuga ära tõmmata. Kõige rohkem meeldis Liisale lapse vannitamine.

Ardo ja Kairi võtsid aga lapse lasteaiast ära. Neil läks lastetooli paigaldamine päris kenasti ja külastati loomaaeda ja sealset troopikamaja.

«Ma pole kunagi pidanud lapsi hoidma, minu jaoks olu uus ja huvitav kogemus,» sõnas Kairi.

Evelyn ja Maido tunnistasid, et laps oli alguses natuke hirmunud ja nemadki polnud nii väikese lapsega varem kokku puutunud.

Lapsega leidsid nad aga kenasti kontakti ja nende arvates said nad hästi hakkama.

Maria ja Tomi valisid oma lemmikpaariks Liisa ja Dmitri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles