Slash sundis Velvet Revolveri solisti bändist lahkuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Weiland ja Slash ansamblist Velvet Revolver
Scott Weiland ja Slash ansamblist Velvet Revolver Foto: WENN

Slash sundis Scott Weilandi ansamblist Velvet Revolver lahkuma sellega, et ignoreeris teda teadlikult kogu bändi Suurbritannia turnee vältel.

Legendaarne kitarrist tunnistas hiljutises sõnavõtus, et ta teeskles, justkui poleks Weilandi olemas ning otsustas lõpuks märtsi lõpul laulja ansamblist välja visata, nimetades otsuse põhjustena Weilandi üha ebastabiilsemat lavakäitumist ja isiklikke probleeme, teatab WENN.

Slashi väitel lõbustas teda Weilandi teadanne Šotimaal, Glasgows toimunud kontserdil, kus laulja teatas, et ansambel lõpetab tegevuse, kuna Slash teadis, et ansamblil ei olnud pärast probleemsest solistist vabanemist mitte mingit kavatsust laiali minna.

«Me ei rääkinud Weilandiga kogu selle aja jooksul põhimõtteliselt sõnagi. Me ignoreerisime teda kogu Suurbritannia tuuri ajal nii, et seda nägu. Meil olid mõned tülid, aga üldjoontes ei rääkinud temaga mitte keegi,» ütles Slash.

«Ma kujutan ette, et see võis tema jaoks päris ebamugav olla. Pole ime, et ta seda tuuri nautida ei suutnud. Glasgows ütles ta kõigile, et bänd lõpetab tegevuse ja meie mõtlesime selle peale: «Hea küll, ilmselt on meile sulle siis suur üllatus tulekul!».»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles