Internetis levivad petitsioonid, et Ben Affleckist ei saaks Batman

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck.
Ben Affleck. Foto: SCANPIX

Kui eile teatati maailmale uudist, et Ben Affleckist saab filmis «Superman - Man of Steel» Batman, ei meeldinud see paljudele fännidele kohe üldse mitte.

Ning nüüd ongi internetiavaldustesse levinud mitmed petitsioonid, mis nõuavad, et juba enne kui Affleck oma keebi selga on jõudnud tõmmata, ta selle seljast heidaks.

Näiteks on selline petitsioon üleval leheküljel Change.org, vahendab The Huffington Post. Oma allkirja on avaldusele andnud juba 10 000 inimest.

Lisaks oli portaalis The White House’s petition system (kus muu hulgas nõutakse, et R. Kelly laulaks Ameerika Ühendriikide hümni) üleval petitsioon, mis nõudis, et Ben Afflecki esinemine Batmanina kuulutatakse illegaalseks, kuid see avaldus on sealt eemaldatud. 

Huvitav on see, et avaldus portaalis Change.org väidab, et muu hulgas pole Affleck rolli jaoks piisavalt musklis ning tal on Bostoni aktsent. Mäletate Briti aktsendi ja «tohutute» musklitega Christian Bale’i?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles