Politsei: Justin Petronest andis teada tema taga sõitnud autojuht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Petrone
Justin Petrone Foto: SCANPIX

Politsei kirjutas Facebookis lähemalt kirjanik Justin Petrone kinnipidamise asjaoludest.

Politsei- ja Piirivalvemeti Facebooki lehel seisab:

«Täna on olnud meedias ja sotsiaalvõrgustikes juttu Justin Petrone juhtumist Tallinn-Tartu maanteel. Anname omalt poolt veel natuke lisainfot, et juhtunut paremini selgitada. Politseipatrull pidas Justin Petrone auto kinni, sest tema taga sõitnud autojuht helistas hädaabinumbrile 110 ja teatas, et on märganud kahtlase sõidustiiliga autot. Kui oli selgunud, et Justin Petrone ei saa oma juhilubadega Eestis sõita ja politseinikud olid rikkumise sisu mehele selgitanud, lubati tal edasi Kükita grilli juurde sõita, et isa ei peaks lastega tee äärde jääma ning vahejuhtum lõppes rahulikult. Samal ajal oli autojuhi abikaasa helistanud 110 ja palunud patrullil endale lauatelefoni numbrile tagasi helistada. Patrull helistas tagasi mitmel korral, kuid kahjuks ei saanud ühendust.

Sellest loost on jäänud kõlama ettepanek, et välismaalasele ID-kaarti väljastades võiks anda kaasa juhised ka juhilubade vahetamise kohta. See on väärt ettepanek, mille me kindlasti töösse võtame. Muidugi peaks inimene ise hoolitsema selle eest, et tema dokumendid korras oleksid, kuid riik peaks tegema omalt poolt kõik, et see ei tuleks öösel kell 3 üllatusena.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles