Josh Duhamel hakkab rasedat Fergiet igatsema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fergie ja Josh Duhamel filmi «Scenic Route» esilinastusel.
Fergie ja Josh Duhamel filmi «Scenic Route» esilinastusel. Foto: SCANPIX

Vaatamata sellele, et Fergie on viimaseid hetki rase, toetas ta teisipäeval abikaasa Josh Duhameli tema uue filmi  esilinastusel Los Angeleses.

Josh sõnas, et teda Fergie kohalolek ei üllata. «Fergie on kogu raseduse aja olnud uskumatult toimekas. Seda on olnud nii tore vaadata,» sõnas ta Access Hollywoodile antud intervjuus.

Kuigi Josh on kindel, et Fergiest saab imeline ema, ütles ta, et hakkab tema rasedust igatsema. «Nii tore on olnud teda rasedana mööda maja ringi kõndimas näha. Kuid arvatavasti on veelgi toredam näha seal varsti üht väikest põngerjat ringi tuterdamas,» rõõmustas tulevane isa.

Kuulus paar ootab poega ning juba loodab Josh, et nende pere suureneb tulevikus veelgi. Ta ütles: «See on olnud tõeliselt, tõeliselt vahva kogemus ja ma loodan, et Fergie on varsti nõus seda uuesti tegema».

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles