Seksivideostaar Farrah Abraham palub fännidel endale kingitusi osta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farrah Abraham.
Farrah Abraham. Foto: SCANPIX

Endine «Teismelise emme» staar Farrah Abraham on paljastanud, et ta teenis seksivideoga rohkem kui miljon dollarit, kuid see ei tähenda, et ta fännidelt tasuta asju ei sooviks!

22-aastane Farrah pani Amazoni netikaubamajas kokku vaid hinnalistest esemetest koosneva soovinimekirja, mille ta seejärel enda fännidele vaatamiseks Twitterisse postitas.

Näiteks on soovinimekirjas 749 dollarit maksev kroonlühter, 219 dollarit maksev pann ning palju mänguasju tema neljaaastasele tütrele. Samuti hulgaliselt seksikaid bikiine ning teisi paljastavaid riideesemeid, kirjutab In Touch.

Kõike huvitavam ja kallim asi nimekirjas on 1489 dollarit maksev Prantsuse vintage raamaturiiul, mille juurde kirjutas seksisaar kommentaari  «ma olen lugeja»!

Enda tutvustamiseks on Farrah Amazonis kirjutanud: «Ma armastan riideid, aksessuaare, kleite, kontsakingi, köögitarvikuid ning igasuguseid dekoratiivesemeid. Ning nagu alati, mõtlen ma kogu aeg oma tütrele ning tahan, et ta saaks kõik, mida ta soovib. Aitäh, et te mu päeva ilusaks teete ning kingite mulle midagi mälestusväärset. Kallistustega, Farrah Abraham».

Siiani pole aga midagi veel ostetud…

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles