Endise menubändi Westlife staar: mul pole raha oma pojale isegi Ämblikmehe nukku osta

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändi Westlife liikmed: Shane Filan, Kian Egan, Nicky Bryne ja Mark Feehily hüvastijätu kontserdil.
Bändi Westlife liikmed: Shane Filan, Kian Egan, Nicky Bryne ja Mark Feehily hüvastijätu kontserdil. Foto: SCANPIX

Endise maailma suurima poistebändi Westlife staar Shane Filani rahaline seis on nii halb, et ta ei jaksa oma pojale isegi Ämblikmehe nukku osta.

Hiljutises intervjuus meenutas 34-aastane Shane südantlõhestavat juhust, mis ta poeg Patrick nägi mänguasjapoe aknal Ämbliknehe nukku ja soovis seda endale, kuid Shane pidi talle ütlema, et see on liiga kallis.

«Mu väike poeg näitas aknal nukku ja ütles, et ta sooviks seda väga endale. Mina aga vaatasin, et see maksab 29 naela (33 eurot) ning pidin talle ütlema, et see on meie jaoks liiga kallis,» kirjeldab Shane.

Nagu paljudel teistelgi, on Shane’i murede põhjuseks majanduslangus. Laulja, kes poistebändi aegadel teenis endale 8 miljoni naela suuruse varanduse, investeeris enamiku rahast kinnisvarasse, kuid majanduslanguse algusaastatel oli sunnitud kuulutama välja pankroti.

Tema rahaline seis oli nii kohutav, et maksejõuetuse tõttu pidi ta ära andma ka enda laulatussõrmuse, vahendab Daily Mail.

Shane tunnistab, et kuigi tema pere rahaline seis on siiani väga kehv, tulevad nad toime tänu väga rangele eelarvele.

Shane’i naiseks on tema lapsepõlvekallim Gillian ning paaril on kolm väikest last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles