Anna Jankelevitš viis «Mendi» fännide kingi kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš viis «Mendi» fännide kingi kohale
Anna Jankelevitš viis «Mendi» fännide kingi kohale Foto: TV3

Suve hakul jõudsid Statoili teenindusjaamadesse TV3 sarja «Ment» parkimiskellad, et nende müügituluga toetada lapsi, kes on kaotanud lähedase. Heategevuskampaania lõppes pidulikult Pivarootsi laagris, kus «Mendi» näitlejanna Anna Jankelevitš andis lastele üle fännide abiga kogutud rahasumma.

Laste ja Noorte Kriisiprogrammi leinatoetuslaagritest on suur abi neile lastele ja noortele, kes on kaotanud lähedase inimese. Sarja «Ment» fännide ostetud parkimiskellade müügitulust kogunenud raha lähebki otse laagrite korraldamiseks. Anna Jankelevitš, kel on sarjas kehastada Relika Solnoskova roll, külastas lapsi Pivarootsi laagris, jagas autogramme ja andis üle 1090-eurose tšeki.

«Oleme tõesti rõõmsad TV3 ja Statoili toetuse üle, mis aitab meid suve- ja sügislaagrite korraldamisel. Kevade osas on hetkel lood keerulisemad ning loodame, et leiame veel heategijaid,» märkis  Kriisiprogrammi eestvedaja Maire Riis.

Statoili kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts tõdes, et «Mendi» parkimiskellad olid väga populaarsed, eriti Ago Andersoni ehk sarja peategelase Rein Paabeli kodukohas Pärnus. Pauts tundis heameelt, et TV3 ja Statoili koostöös sündinud heategevusprojekt õnnestus ning aitab lapsi ja noori, kel seda tõesti vaja.

Laste ja Noorte Kriisiprogrammi saab toetada ka annetustelefonile 900 6905 helistades, kõne hind on 5 eurot.

«Ment» uus hooaeg alustab TV3s juba septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles