Suri Michael Jackson

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: WENN.com

Täna suri Los Angeleses 50-aasta vanusena popstaar Michael Jackson. Kinnitamata andmetel seiskus neljapäeval Jacksoni süda ning ta viidi haiglasse.

 
Teise versiooni kohaselt kukkus laulja oma kodus kokku hingamisprobleemide tõttu. Enne seda levis uudis, et meelemärkuseta Jackson viidi kiirabiga UCLA meditsiinikeskusesse, sest ta süda seiskus.

«Arstid kinnitasid popstaari surma mõni aeg pärast seda, kui ta sügavas koomas haiglasse toodi,» vahendas ajaleht Los Angeles Times viidates linnavõimudele ja korrakaitseallikatele.

Aastal 1958 sündinud Jackson tegi oma lauljadebüüdi koos nelja vanema vennaga popgrupis Jackson Five, mis sõlmis 1969. aastal lepingu Motown Recordsiga ja muutus peagi plaadifirma tulutoovaimaks müügiartikliks. Edasi jätkas Michael Jackson veelgi edukama soolokarjääriga, mille tipuks oli ülimenukas kauamängiv «Thriller».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles