Jennifer Garner paljastas oma ilusaladused

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Garner.
Jennifer Garner. Foto: SCANPIX

Kõikvõimas kolme lapse ema ja action-kangelane Jennifer Garner paljastas ajakirjale Allure, kuidas ta enda kiire töö- ja eraelu kõrvalt alati nii suurepärane välja jõuab näha.

Nahk

Jennifer sõnab: «Nahk peab olema puhas ja see peab olema päikesekaitsekreemiga kaetud. Muu pole eriti tähtis. Tegelikult on tähtis ka uni, kuid minu iluuni jääb alati liiga lühikeseks. Ma ei usu, et ükski ema saaks piisavalt magada.»

Ilutooted

«Ma olen järjest rohkem hakanud kasutama retinooli sisaldavaid tooteid. Kuid ma ei usu, et nahahooldustooted peavad olema väga kallid. Ma eelistan apteegis müüdavaid tooteid, eriti päikesekaitsekreemi, sest ma kasutan seda tõeliselt palju. Kõige rohkem meeldib mulle Neutrogena Ultra Sheer Liquid SPF 70 kreem,» paljastas Ben Afflecki abikaasa.

Juuksed

«Põhimõtteliselt ma ei hooldagi oma juukseid, ma lihtsalt pesen neid. Ma isegi mitte ei föönita neid, sest mul ei ole selleks aega. Ma ei kujuta ette, et kuidas kontorites töötavad naised igal hommikul enda juuksed soengusse jõuavad sättida,» imestas Jennifer.

Meik

Kui ta meiki kannab, on tema sõnul tähtis kasutada kvaliteetseid pintsleid ning huulepalsamit.

Trenn

«Ma olen juba 13 või 14 aastat teinud trenni koos Valerie Watersiga. Ma harrastan erinevaid asju. Alguses natuke spinningut ning siis tavaliselt joogat. Lisaks ka Pilates – Valerie üritab mu viimase lapsega kaduma läinud kõhulihaseid taastada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles