Keith Richards: eelistan naiste puhul kvaliteeti kvantiteedile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: AFP / Scanpix

Ansambli Rolling Stones kitarrist Keith Richards ei võistelnud kunagi naistemehest endise bändikaaslase, Bill Wymaniga vastassoo esindajate võrgutamises, kuna Richardsi kinnitusel eelistas ta kvaliteeti kvantiteedile.

Wymani väitel magas ta Rolling Stonesi liikmena enam kui 1000 naisega ning Richards teatas hiljutises intervjuus, et tema vallutuste arv on märkimisväärselt väiksem, kirjutab WENN.

Veteranrokkari sõnul on tema siiski võidumees, sest tema magas paremate naistega ja sai sellest meeldivamaid kogemusi.

«Ma olen maganud paljude maailma ilusaimate naistega, aga ma ei ole seda kunagi teinud selleks, et mingi number kirja saada. Ma olen näinud naisi Bill Wymani toast sisse ja välja käimas iga 10 minuti järel. Kas seda saab nimetada naistega magamiseks?» ütles Richards.

«Ja kui Bill arvab, et ta on sajandi täkk, siis las ta arvab seda edasi. Aga arvestades minu mainet olen ma sellel alal üsna tagasihoidlik olnud. Kui ma olen koos naisega, siis ma olen temaga tõepoolest koos. Ma ei suuda kunagi öelda «hüvasti», ma suudan öelda ainult «tere».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles