Liina Randpere mõistab, miks mõne naise jaoks on kunstrinnad vajalikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Viktor Burkivski

Tuntud raadiohääl ning saatejuht Liina Randpere pole ise kunagi ühtegi iluoperatsiooni endale teha lasknud, kuid ta ei välista, et seda tulevikus juhtuda ei võiks.

Buduaar uuris Liina käest, kes on eluaeg suurepärases füüsilises vormis olnud, milliseid iluoperatsioone ta mõistlikuks peab ning millal läheb asi tema arvates juba liiale.

Liinal on palju sõbrannasid, kes on rinnaoperatsiooni läbi teinud.

«Esiteks mul ei ole iluoperatsioonide vastu midagi ning vahel on need tõesti vajalikud. Kui sul tõesti rinda pole ning ükski kleit ei istu seljas ilusti, siis on rinnaoperatsiooni tegemine iseenesest mõistetav ju. See on juba enesetunde küsimus. Kuid kõik peab olema proportsioonis ja võimalikult loomulik välja nägema,» tõdes Liina.

Teine lõikus, mis Liina arvates sageli vajalik on, on silmalaugude kohendamine.

«Teatud vanuses mõnel inimesel tõesti silmalaod vajuvad kuidagi inetult alla ja see hakkab ka nägemist häirima. Siinkohal on väike iluoperatsioon väga teretulnud ju. Kohandamine on väga okei minu arvates ja ma ei välista, et ühel hetkel ka ise mõne iluoperatsiooni teha laseksin. Kindlasti peab see olema aga väga professionaalne ning tunnustatud isik, kelle noa alla oleksin nõus minema. Oma välimusega ma riskima kindlasti ei hakkaks,» tunnistas Liina.

Kahjuks on mitmed inimesed iluoperatsioonidega oma välimusele hoopis karuteene osutanud.

«Kui sulle kõnnib vastu inimene, kelle pealt näeb juba eemalt ära, et ta on ennast ikka iga nurga pealt kohendada lasknud, siis see pole enam ilus. Lausa kohutav vaatepilt, kui 60aastane tädi on lasknud ennast 20aastaseks lõigata, see pole enam loomulik ja vananeda võiks siiski väärikalt,» soovitab Liina iluoperatsioonidega mitte liiale minna ning asja mõistusega võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles