Üritustesari «Featuring:» peab reedel sünnipäevapidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumour Is News
Rumour Is News Foto: Evert Palmets

Alternatiivse rokkmuusika üritustesari «Featuring:» tähistab reedel suurejoonelise kontserdiga kolmandat sünnipäeva.

26. juunil Tallinnas Von Krahli teatri baaris toimuval üritusel astuvad üles ansamblid Ans. Andur, Zahir, Kaja, Junk Riot ja Rumour Is News. Lisaks rõõmustavad külalisi plaadimängijate taga Valter Nõmm, FSD ja Villu Kraan.

Kahekümnendat korda toimub «Featuring:» toob taas kokku Eesti alternatiivsema rokkmuusika parimad esindajad ja omanäolisemad plaadikeerutajad, et anda muusikasõpradele suurepärane võimalus jaanipäevajärgse nädalavahetuse alustamiseks.

«Tahtsime sünnipäeva tähistada võimalikult meeldejäävalt ja kutsusime appi oma sõbrad suurepärastest Eesti ansamblitest. Ma olen päris kindel, et see üritus on väga sobiv võimalus jaanipäevapidustuste jätkamiseks,» ütles ürituse peakorraldaja Risto Karupoeg.

«Bändid on kõik juba paljudele teada-tuntud, välja arvatud ehk Kaja, mis on seni saanud tänamatult vähe tähelepanu. Tegu on väärt ansambliga ja me jätkame traditsiooni heade bändide tutvustamise näol. See saab olema vägev ja väärikas sünnipäevapidu, selle eest on hoolt kantud,» lisas Karupoeg.

«Featuring: Kaelagangreen» toimub reedel, 26. juunil Tallinnas Von Krahli teatri baaris. Pilet üritusele maksab esimesel tunnil (21.00-22.00) 75 krooni ning hiljem saabujad peavad pileti eest loovutama 100 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles