Brandy annab välja uue plaadi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandy
Brandy Foto: Reuters / Scanpix

R&B staar Brandy on lõpuks ometi seljataha jätnud väsitavad kohtulahingud ning sõlmis hiljuti uue lepingu plaadifirmaga Epic ning kavatseb aasta lõpuks - neli aastat pärast Atlantic Recordsi alt ilmunud plaati «Afrodisiac» - välja anda uue kauamängiva.

See uudis on Brandy jaoks suur samm edasi, kuna ta pidi suurema osa 2007. aastast võitlema süüdistusega, mille kohaselt põhjustas ta 2006. aastal toimunud liiklusõnnetuses ühe inimese surma, teatab WENN.

Ning lisaks selle esitas märtsikuus üks maastikuarhitektuuri firma tema vastu hagi, väites, et lauljatar võlgneb aednikule enam kui 3000 dollarit ehk pea 30 000 krooni tema koduaias tehtud tööde eest.

Brandy pressiesindaja sõnul tekkis probleem sellepärast, et naisele mõeldud arved saadeti valele aadressile. Peatselt uue plaadi salvestamisega algust tegev lauljatar peab võlaküsimuses kohtu ette astuma 22. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles