Gwyneth Paltrow treener: ta tagumik oli väga pikaks veninud

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. Foto: Scapnix

Gwyneth Paltrow on kuulus oma supersaleda figuuri ja range dieedi poolest. Kuid lohutav on teada, et ka temal on vormis olemisega probleeme olnud.

Hiljuti andis Gwynethi eratreener Tracy Anderson portaalile Into the Gloss intervjuu, kus ta paljastas, et pärast teise poja Mosese sündi 2006. aastal oli kuulsal näitlejannal 15 lisakilo.

«Ta tagumik oli pikaks veninud ning tal oli probleeme reite väliskülgedega,» ütles ka mitmete teiste kuulsuste treener Tracy.

«Gwynethil on vedanud, sest ta on tõeliselt pikk ja nii sai ta oma probleemseid piirkondi väga hästi riietega peita. Mul oli temast väga kahju ja ma tõesti soovisin teda aidata. Nii ma nõustusingi tema treeneriks hakkama ning ta tegi kõike, mida ma talle ette kirjutasin. Nüüd, seitse aastat hiljem, näeb ta iga aastaga üha noorem ja ilusam välja – ta on täielikult muutunud,» ütles Tracy.

Ning tõesti, hiljuti postitas Gwynethi sõbranna Stella McCartney temast Instagrami pildi, kus 40-aastane «vihatuima kuulsuse» tiitli omanik Gwyneth näeb väga kadestamisväärne välja!

Pilti näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles