Suri «Kuumade seitsmekümnendate» staar Lisa Robin Kelly

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Robin Kelly
Lisa Robin Kelly Foto: Everett Collection

Ameerika komöödiasarjast «Kuumad seitsmekümnendad» («That '70s Show») tuntud näitlejanna Lisa Robin Kelly suri 43-aastaselt.

Hittsarjas Eric Formani õde Laurie't kehastanud naine suri kolmapäeval võõrutusravil olles, kirjutab People.

«Lisa Robin Kelly lahkus meie seast eile öösel. Lisa läks nädala alguses vabatahtlikult raviasutusse, kus ta võitles teda viimastel aastatel vaevanud sõltuvusprobleemiga. Rääkisin temaga esmaspäeval ning ta oli lootusrikas ja enesekindel ja ootas põnevusega, mil saab selle etapi oma elust seljataha jätta. Eile öösel kaotas ta selle lahingu. Surma täpne põhjus pole veel teada,» sõnas Kelly esindaja Craig Wyckoff ajakirjale People.

Kõmusaidi TMZ andmetel oli Lisa pikemat aega võõrutusravikeskuste uksi kulutanud, lootuses viinakuradist lahti saada. Hiljuti kaldus ta taas rajalt kõrvale, kuna tal oli suur tüli tema seadusliku abikaasa Robert Gilliamiga. Mees mõisteti eelmisel kuul süüdi Kelly peksmises, mille eest ta istus kinni 35 päeva ning sai kolmeaastase tingimisi karistuse. Lisa andis lahutuse sisse tänavu juulis.

Lisa uus kallim viis ta esmaspäeval taas võõrutusravisse, kuid kolmapäeval sai naine südamerabanduse ja teda ei suudetud päästa. Pühapäeval vajas Kelly arstiabi, kuna tema veres oli ohtlik kogus alkoholi.

Kellyl oli viimastel aastatel palju probleeme. Viimase kolme aasta jooksul vahistati ta vähemalt neli korda joobes juhtimise ning vägivallatsemise pärast.

Connecticutist pärit Kelly tegi teledebüüdi 1992. aastal komöödiasarjas «Tuvikesed» («Married... with Children»), mille järel sai osa «Kuumades seitsmekümnendates». Ta lahkus sealt viie aasta pärast ning tema asendajaks sai näitlejanna Christina Moore. Kelly tunnistas hilisemates intervjuudes, et tal oli probleeme alkoholiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles