Suvepiiga 2013 kandidaat Natalja Zjuzkova

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aita valida Suvepiiga 2013!
Aita valida Suvepiiga 2013! Foto: Erakogu

Aeg on hakata suvele joont alla tõmbama ja välja valida Suvepiiga 2013! Üks kandidaatidest on sportlik, rõõmsameelne ja aktiivne kaunitar Natalja Zjuzkova.

 Kas Natalja võiks olla sinu arvates meie Suvepiiga 2013 tiitli vääriline?

Vaata pilte!

Natalja Zjuzkova on rõõmsameelne 17-aastane neiu, kellele meeldib inimestega suhelda, kuulata head muusikat ja kohati ka ise sellega tegeleda. Ta on rõõmus särasilm, kes armastab üle kõige oma sõpru ja peret.

Kaunitar õpib Haapsalu Kutsehariduskeskuses kokaks ja on sõprade sõnul nii seal, kui ka Tallinnas arvatavasti kõige armsam ja kaunim neiu.

Juhul, kui sul on välja panna parem kandidaat, siis saada meile tema pilt (pildid) koos lühitutvustusega meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks SUVEPIIGA ning me lisame ta meie võistlustulle.

 

NB! Otsime ka SUVEMEEST 2013!

Saada meile enda või sõbra pilt (pildid) koos lühitutvustusega meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks SUVEMEES ning me lisame ta meie võistlustulle.

Vaata pilte!

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles