Võõrutusravi innustas Richardsi suuskadele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: AFP / Scanpix

Keith Richards teatas hiljutises usutluses, et on suur suusafänn ning õppis esmakordselt suuskadel püsima kahe pika võõrutusravikuuri ajal ühes Šveitsi narkoravikliinikus.

Rolling Stonesi kitarrist pages 1970. aastatel, oma rängima narkosõltuvuse ajal, Alpidesse, et meelemürkidest vabaneda ja taas terveks saada ning avastas enda jaoks sportliku eluviisi, teatab WENN.

«Sa ürita ise elada kaks kuradima talve järjest Šveitsis. Sa lähed peaaegu hulluks, sest kõik on hall ja sünge. Ja siis ütleb äkki keegi: «Seal üleval on ere päikesepaiste ja seal toimub igasugu asju. Sa pead ainult need lollakad esemed oma jalgade külge siduma»,» ütles Richards.

«Ma alustasin õppimisradadel ja nelja-aastased lapsed sõitsid minust naerdes mööda. Aga kahe nädala pärast kihutasin ma juba suusamäest alla nagu meister ja orus ootas mind baar, kus ma sain baar drinki teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles