Will.i.am eitas Perez Hiltoni peksmist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Black Eyed Peas räppar Will.i.am
Black Eyed Peas räppar Will.i.am Foto: AP / Scanpix
Ansambli Black Eyed Peas liige Will.i.am eitab süüdistusi, nagu oleks ta staarblogija Perez Hiltoni veriseks löönud.

Nimelt väitis Hilton nädalavahetusel Twitteri portaalis, et Will.i.am’i antud obadus pani tal vere voolama, kirjutab Wenn.

Blogija väitel ründasid nii muusik kui tolle turvamehed teda pühapäeval Kanadas toimunud MuchMusic Video Awardsi auhinnagala järel.

Väidetavalt lasi Will.i.am käed käiku selleks, et kaitsta oma bändikaaslase Fergie au, sest Hilton olevat oma blogis naise kohta solvavaid materjale avaldanud.

Perez Hilton, kelle tõeline nimi on Mario Lavandeira, väitis Twitteris tehtud postitustes, et muusik ründas teda ja jättis seejärel verisena maha. Politsei on juhtunu asjus uurimist alustanud.

Will.i.am väidab aga, et Hiltoni väited on läbini valed ja veriseks olevat ta löönud hoopis üks hullunud fänn. Samuti olevat hoopis blogipidaja väljakutsuvalt käitunud, solvates muusikut Toronto ööklubi ees puhkenud sõneluses väljendiga «pede».

Räppar usub, et Hilton tahab vaid tähelepanu saada ja on selle nimel kõigeks valmis.

«Ma vihkan sind, Perez,» teatas mees videosaidile dipdive.com üles riputatud videos. «No kuule, mees, ma ei löönud sind. Ma ütlesin, et mulle ei meeldi tõsiasi, et sa meid ei austa.»

«Lahe, kui sul on oma arvamus, aga mees, sa ilmselgelt veritsesid klubi ees. Seisin otse su kõrval puu lähedal ja ootasin oma autot ning selle asemel, et politseid kutsuda, kirjutasid sa Twitteris, et ma ründasin sind,» jätkas muusik.

«Tundub, et keegi tahab hullult tähelepanu saada ega muretse tegelikult oma tervise pärast. Ma ei löönud sind ja see, et sa Twitteris väidad, et lõin, on väga vale ning taas kord lugupidamatu minu ja kõige selle suhtes, mille eest ma seisan.»

«Need on valed ja nii pole õige teha. Häbi sulle, häbi su käitumisele. See kõik on suur segadus,» lõpetas Will.i.am.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles