Peogalerii: Eha Urbsalu väisas pesupidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 10. augustil kogunesid külalised sensuaalsele ja saladusi täis peole Teater Secrets, kus kaunid Etam`i pesudiivad näitasid brändi uusimaid ja seksikamaid trende.

Teater Secrets on populaarne üritustesari. Klubi Teater muutub uskumatuks saladuslikuks maaks, kaunitarid maskides ja ülikaunites pesudes võluvad külalisi ja poetavad saladuslikke kaardikesi. See on pidu justkui mõnest filmist, mida ammu nähtud, kuid Klubis Teater saab see kõik tõeks!

Kohal olid ka kaunid Martini tüdrukud, pakkumas uusi ja jahutavaid kokteile.

Ootamatu moeshow vapustas külalisi, sest pesuinglid olid märkamatult ilmunud lavadele ja laudadele, kui neile valgus langes ja DJ Petersoni parimad mixitud hitid mängima hakkasid. Külalistele pakuti teatraalset moeshow etendust, mis jättis unustamatu mulje kütkeisse.

Kliente üllatati veelgi, sest kes olid aktiivsed juba enne pidu Klubi Teatri Facebooki lehel, said tunda rõõmu järjekordsest jagamismängust, kus rõivabränd Mohito pani välja stiilse käekoti, mis oli täis üllatusi!

Pesupidu väisas ka juba aastaid Ameerikas elav kunagine Eesti missikandidaat, näitleja ja laulja Eha Urbsalu.

 Vaata saladuslikku peogaleriid siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles