Naine poos end pärast mehe viljatusest teada saamist üles

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine poos end pärast mehe viljatusest teada saamist üles
Naine poos end pärast mehe viljatusest teada saamist üles Foto: SCANPIX

Suurbritanniast pärit naine, kes läks elama Aafrikasse Gambiasse ja abiellus seal kohaliku mehega, tegi pärast mehe viljatusest teada saamist enesetapu.

27-aastane Simone Lally abiellus 2010. aastal 29-aastase Mohammed Jabakhanjiga, edastab Daily Mail.

Aasta pärast pulmi lahkus naine vabatahtlikult elust, puues end üles.

Politseiuurimine näitas, et paari vahel oli palju ebakõlasid ning tülisid.

Mehele tehtud arstlik uuring näitas, et Jabakhanji on varasema kanepisuitsetamise ja alkoholi tarbimise tõttu viljatu. See oli naisele viimaseks tilgaks karikas.

Enne oma surma 2011. aasta augustis helistas Lally oma emale Suurbritanniasse ning ütles, et ta ei saa enam oma mehega koos olla.

Jabakhanji leidis oma naise surnukeha ning teatas sellest politseisse. Politsei arreteeris ta kahtlustatuna mõrvas. Hiljem ta vabastati ilma süüdistust esitamata, kuna tehti kindlaks, et naise surm oli enesetapp. 

Naise ema sõnul helistas ta tütar talle siis, kui tal oli mehega probleem tekkinud. Ta lisas, et tütre sõnul oli ta abikaasa agressiivne ja vägivaldne. Pärast seda, kui paljastus, et Jabakhanji on viljatu, muutus nende suhe mõlemale väljakannatamatuks. 

Hiljem sai naise ema oma väimehelt kõne, et ta tütar on surnud.

Mehe sõnul oli tal naisega sõnavahetus, kuna tema arvates ei respekteerinud naine piisavalt tema perekonda.

Juba varem palusid Lally ema ja sõbranna, et naine abikaasa maha jätaks ja Suurbritanniasse tagasi koliks.

Lally surnukeha balsameeriti Gambias ja saadeti ta kodumaale Suurbritanniasse, kus sellele tehti lahkamine. Uurimine kinnitas, et ta suri poomise tõttu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles