Galerii: WorldCVBank raju avapidu Atlantises

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augusti alguses korraldas oma raju avapeo Tartu klubis Atlantis rahvusvaheline tööportaal www.WorldCVBank.com.

Rahvusvahelise tööportaali www.WorldCVBank.com avapeod Eestis.

WorldCVBank on loodud lihtsustamaks tööandjate ja töösoovijate teineteiseleidmist

Kuna WorldCVBank on esindatud üheksas erinevas keeles, siis on võimalik, et töötajad/tööandjad kontakteeruvad üksteisega samast asukohariigist, aga vajadusel ka hoopis maakera teiselt poolelt. See lihtsustab praktikakoha leidmist väljaspoolt oma kodumaad, töökoha leidmist elukoha vahetusel, suurendab erialase töö leidmise võimalust ning avab maailma igas suunas.

Tööandjatel on võimalus valida CV'de vahel, leides nii endale sobilikke töötajaid. Samuti on tööandjatel võimalus avaldada töökuulutusi olles nii potentsiaalsete töötajate poolt leitav.

Tööandjatele avanevad CV-d nummerdatult ning neid saab läbi vaadata piiramatult. Kui jääb silma keegi sobilik, siis on võimalik see CV soetada ning tööotsijaga ühendust võtta. Muidugi on võimalik ka traditsiooniliselt lisada oma töökuulutus ning valida töötaja välja kandideerinud inimeste seast.

Töösoovijal on võimalik jätta oma CV ning tööandjad ümber maailma võivad temaga sobivuse korral ühendust võtta.

Näiteks, kui Eestis on hinnatud it-spetsialistid, keda otsitakse ülemaailmselt, siis lisades oma CV  portaali www.WorldCVBank.com, kaovad ära piirid ning tööpakkumine võib tulla näiteks Taist. Muidugi see ei välista pakkumisi ka nt Põlvast, Saaremaalt või Narvast.

Vaata pildigaleriid www.WorldCVBank.com
rajust avapeost Atlantises!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles