Keith Richards ei ole huvitatud näitlejakarjäärist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: Reuters / Scanpix

Rokkar Keith Richards hoiatas Hollywoodi filmistuudiote juhte, et ta ei ole pärast ülesastumist viimases «Kariibi Mere Piraatide» filmis huvitatud sel alal karjääri jätkamisest.

 

Legendaarne Rolling Stonesi kitarrist kehastas eelmisel aastal kinosõprade ette jõudnud linateoses kapten Teague tegelaskuju pärast seda, kui ta sõber Johnny Depp palus tal filmiprojektiga liituda, teatab WENN.

Kuid Richardsi kinnitusel sai tema otsus filmis osalemiseks innustustust tema sõprusest Deppiga, kes kehastab filmisarjas kapten Jack Sparrow tegelaskuju ning muusiku sõnul ei ole tal mingeid isiklikke näitlejaametiga seotud ambitsioone.

«Jah, nüüd ma lihtsalt istud ja ootan, kas Johnny Deppil on minu jaoks mõnes järgmises filmis kah mõni pisiroll pakkuda!,» naljatas Richards.

«Ei, ma ei kavatse seda karjääri jätkata,. Ma ei taha käia ringi ja lunida näitlejatööd. Kui keegi ütleks mulle: «Sa oled ainuke kutt, kes suudab seda mängida», siis oleksin ma nõus, aga «Kariibi Mere Piraatides» osalesin ma ainult sellepärast, et Johnny on mu sõber.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles