Anna Kurnikova: ma ei kavatse kunagi abielluda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Kurnikova
Anna Kurnikova Foto: Reuters / Scanpix

Südametemurdja Enrique Iglesias, kes lootis oma kauaaegse tüdruksõbra, Anna Kurnikova, peatselt altari ette viia, sai valusa kaotuse osaliseks, kui tennisestaar teatas, et ei kavatse kunagi abielluda.

Iglesiase ja Kurnikova suhe on kestnud juba kuus aastat ning detsembrikuus hakkasid ringlema kuulujutud, justkui oleks Vene päritolu Kurnikova oma poiss-sõbraga kihlunud, kuna naist nähti kihlasõrmust kandmas, vahendab WENN.

Paarike ei ole küll abiellumiskuuldusi kommenteerinud, kuid 26-aastane Kurnikova seadis oma hiljutises sõnavõtus abiellumise võimalikkuse kahtluse alla, kui ta kommenteeris kaastennisist Andy Roddicki hiljutist kihlumist modell Brooklyn Deckeriga.

«Nad on väga noored, aga ma loodan, et see neil õnnestub. Mina ei kavatse kunagi abielluda. Ma olen praeguse olukorraga rahul,» ütles Kurnikova.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles