Shakira paljastas oma sünnitusjärgse superfiguuri saladuse

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimaseid kuid rase Shakira.
Viimaseid kuid rase Shakira. Foto: SCANPIX

36-aastane Shakira ja ta jalgpallurist poiss-sõber Gerard Pique esimene laps sündis selle aasta 22. jaanuaril ning kõigest kaks kuud pärast sünnitust oli popstaar juba supervormis.

Kuidas ta seda küll tegi?

«Kogu raseduse vältel tegelesin ma Zumbaga,» vahendab Shakira sõnu US Magazine. «Tänu sellele ei võtnud ma liiga palju juurde,» lisas lauljatar ning paljastas, et Zumbaga hakkas ta kohe uuesti tegelema ka pärast poja Milani sündi. Tantsutrenni harrastas ta neli-viis korda nädalas ning alati hommikuti.

Erilist tähelepanu pööras ta oma kõhulihastele ning ütles, et kõhulihaste treenimine on raske ja kaheminutilistest trennidest kadestamisväärt kuuspaki saavutamiseks ei piisa.

Ning kuigi Shakiral on küllaga põhjust ka oma kõhulihaste üle uhke olla, on tema kõige lemmikumaks kehaosaks tema tagumik. Tagumikulihaste trimmis hoidmiseks teeb Shakira järgmist harjutus: plié asendis olles pingutab ja lõdvestab ta oma tuharalihaseid 30 korda järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles