Heather Millsil napib New Yorki kolimiseks raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Mills
Heather Mills Foto: Reuters / Scanpix

Sir Paul McCartney endine abikaasa Heather Mills lükkas ümber kuuldused, justkui otsiks ta hetkel endale New Yorgis uut elupaika, kuna tal pole enda sõnul piisavalt raha, et sinna kodu osta.

Endine glamuurimodell sai McCartneylt lahutuse tulemusena märtsikuus 25 miljoni naela ehk enam kui 500 miljoni krooni suuruse valuraha ning on alates sellest ajast alates on ta viibinud USAs iludusvõistluse Miss USA žürii liikmena, vahendab WENN.

Teadaolevalt nähti teda New Yorgi prestiižses Greenwich Village´i linnaosas erinevaid kinnisvaraobjekte uurimas, kuid 40-aastase Heather Millsi esindaja Michelle Elyzabeth eitas kõnealuseid kuuldusi, väites, et Mills ei saa endale New Yorgis kodu ostmist lubada.

«Tal ei ole nii palju raha. Tavainimesele tundub, et tal on seda palju, aga kui sa toetad selle abil õigeid eesmärke, kulub see raha äärmiselt ruttu,» ütles Elyzabeth.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles