Meesmodell väidab, et on Kourtney Kardashiani lapse isa ja nõuab isadustesti

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian poja Masoniga.
Kourtney Kardashian poja Masoniga. Foto: SCANPIX

Meesmodell Michael Girgenti väidab, et ta magas Kourtney Kardashianiga üheksa kuud enne Kourtney esimese lapse Masoni sündi ning kaebas vanima Kardashianite õe kohtusse, nõudes kolmeaastase Masoni hooldusõigust.

Girgenti väidab, et tema ja Kourtney olid kaitsamata seksuaalvahekorras märtsis 2009.

Nüüd nõuab modell kohtu kaudu isadustesti tegemist. Ta nõuab, et testitakse nii teda, Maisonit kui ka Kourtney partnerit Scott Disickit, vahendab Radar Online.

Itaalia-Kreeka päritolu hurmuri sõnade kohaselt kohtusid tema ja Kourtney 2008. aasta aprillis ning kohtumise ajal olid Kourtney ja Scott oma suhtes pausi teinud. Modell väidab ka, et tema ja telestaar pidasid sõnumite kaudu teineteisega sidet ning üks kord kirjutas Kourtney, et soovib temaga kokku saada. Tagajärjeks oligi modelli ütluse järgi kirglik öö, mille käigus Mason eostati, seisab kohtudokumentides.

Girgenti väidab lisaks, et Mason ja Kourtney eelmisel aastal sündinud tütar Penelope on teineteisest väga erinevad, mis peaks tema argumenti kinnitama.

Kourney advokaat Shawn Holley väidab, et süüdistus on vale ning täielik laim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles