Iris räägib lähemalt oma paastumise kogemusest
"Paastu pidasin ramadaani ajal Bahreinis, kus päikesetõusust kuni päikeseloojanguni oli toitumine keelatud ja nii peaaegu kuu aega järjest. Igapäevast paastu lõpetamist võin võrrelda rikkaliku jõuluõhtu pidulauaga, aga seda kuni 30 päeva järjest, mis omakorda muidugi tähendas topeltkilosid. Elamus ise oli sellegipoolest unustamatu ja seda vaid heas mõttes," meenutab Iris pikka paastuperioodi, mis igal ööl koos pimeduse saabumisega korraks läbi sai ning hommikul päikesetõusuga uuesti peale algas.
Millist toitu Iris armastab - mida tähendab tema jaoks kvaliteetne söök?
"Ma armastan süüa ja kui ma kedagi või midagi armastan, siis kirega. Reisidel otsin meeleldi erinevaid toiduelamusi, ning enne reisile minekut teen alati ära põhjaliku eeltöö, kuhu ja mida sööma minna tasub. Hindan toiduaine värskust ja mahlasust, ning kui olen mõne uue ning väärtusliku toiduelamuse osaliseks saanud, siis tihtipeale katsetan sama toidu valmistamise ka ise kodus ära.
Köökidest lemmikuid ei ole, sest igast köögist võib leida midagi meelepärast, kõik peitub oskusel maitseid omavahel sobitada, see ongi kokakunst! Õnneks hindavad ning naudivad ka lähedased inimesed minu ümber toiduelamusi sama kõrgelt nagu mina ja seda võibki nimetada täiuslikkuseks - hea seltskond, atmosfäär ning tõeliselt maitsvad söögid," tunnistab Iris, et tema jaoks tähendabki täiuslikkus seda, kui sa saad koos oma lähedastega mõnusas õhkkonnas head sööki ning lihtsalt olemist nautida.