Eestis möllav Jackass Bam Margera jäi sõrmedest ilma?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnat väisab sel suvel juba kolamandat korda Jackass Bam Margera. Mees kinnitab, et armastab meie linnakese rahu ja erilist fluidumit ning soovib õndsas rahus pühenduda paari raamatu kirjutamisele.

Kuid Bam poleks jackass, kui ta ei satuks pahandustesse. Mees riputas eile oma Facebooki lehele üles videlõigud, kus sepp Rain üritab mehel sae ja tangidega sõrmi otsast murda.

Mees väidab, et ebameeldiv intsident toimus Tamperes, kui ta taksojuhiga sõnelusse sattus ja oli sunnitud rusikatega korra majja lööma nii, et teravate äärtega metallsõrmused kahte väikesesse sõrme lõikasid nii, et luu paistis.

Bam: Eriti paistetas üles üks väike sõrm. Väga valus oli. Ma ei saanud enam sõrmuseid sõrmest ära. Sammud tuli seada kohaliku sepa poole. Loodan et ta ei pea mu sõrmi otsast lõikama.

Sepp Rait proovis esialgu sõrmused kätte saada peenikese sae abil, kuid kahjuks see ei õnnestunud. Seejärel võeti appi suured metalli lõikamise tangid...

Mis edasi sai, vaata videode 1 ja 2 vahendusel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles