Pensionär lõhkus kaks Porschet

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche 911
Porsche 911 Foto: Wikipedia.org

Pärast 76 aasta pikkust õnnetustevaba liiklemist sai inglane hakkama sellega, et lõhkus oma Ford Fiestaga kaks Porschet.

93-aastasel  pensionäril Jack Higgsil tekkis probleeme oma auto parkimisega ning ta tagurdas ja sõitis siis lähedal seisnud tuliuuele punast värvi Porsche Carrerale sisse, kirjutab metro.co.uk.

Kokkupõrke tagajärjel aga lendas Ford Fiesta teise lähedale pargitud hõbedase Porsche 911 peale, kuid libises sellelt hiljem maha.

Õnnetused juhtusid Porchesid müüva autosalongi juures, kuhu need Porsched olid tutvumiseks välja pandud.

Kokkupõrkeid kuulnud ja siis majast välja jooksnud inimesed nägid, et turvavööga kinnitatud mees ripub tagurpidi pöördunud Fiestas.

Firma esindaja hinnangul ulatub Higgsi tekitatud kahju 60 000 naelani (1,3 miljonit krooni).

«See oli selline vaatepilt, mida on raske uskuda, kui pole oma silmaga näinud. Õnnetuse tekitanu pääses ilma ühegi kriimuta, kuid kaks kallihinnalist Porschet said tõsiselt kannatada. Kogu paik oli metallitükke ja klaasikilde täis,» lausus autosalongi esindaja Dave Coombs.

Coombs lisas, et Higgs oli tõeline džentelmen, küsides pärast õnnetust harja ja kühvlit, et praht kokku korjata.

Higgs oli kindlustatud ja tema tekitatud kahju maksab kinni kindlustus. Ka tuli mehe Ford Fiesta maha kanda. Pensionäri sõnul tal oma autost kahju pole, sest ta niikuinii plaanis sõitmisest loobuda.

«Olen oma elu jooksul läbinud umbes 800 000 kilomeetrit. Minu autojuhikarjäär lõppeb nüüd,» lausus inglane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles