Täna toimub Pärnus tänavafestival Augustiunetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu melu
Pärnu melu Foto: Karli Saul/SCANPIX

Laupäeva, 10. augusti pärastlõunal kuulutatakse Pärnus avatuks tänavafestival Augustiunetus. Tänavu toob festival Supeluse tänava piirkonda üheks õhtuks enam kui poolsada üritust.

«Augustiunetuse enam kui poolesaja üritusega püüame tuua Pärnu tänavatele nautlevat kuurordihõngu ja puhast elurõõmu,» rääkis tänavuse festivali eestvedaja Eleka Rugam-Rebane.

«Festivali paneb elama tänavatäis inimesi, seepärast on tänavu programmis palju kaasalöömisvõimalusega ja vaatemängulisi ettevõtmisi,» lisas ta.

Tänavafestival avatakse kell 16.00 Koidula pargis. Varajaste hommikutundideni kestva tänavafestivali peateljeks on Supeluse tänav, kus leiavad aset muusika-, teatri-, tantsu-, moe-, filmi- ja toidukunsti üritused.

Näiteks tegutseb 30 üheõhtukohvikut, toimub puitreketitega tenniseturniir, pidžaamades unetute jooksuvõistlus, padjaheitevõistlus, mälumäng, õhtused kultuuriajaloolised ekskursioonid, turud, kontserdid ja etendused. Hollandi tänavateater toob Supeluse tänavale aga dinosauruste-show.

 Augustiunetuse täpse ajakava leiab SIIT! Enamik sündmustest on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles