Sten-Erik Jantson ja tema kallim Daana kihlusid New Yorgis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toonud Eestisse üle 
30 artisti: klubikuningas Sten-Erik Jantson on eestlastele esinema kutsunud mitmeid kuulsusi, kelle hulgas on näiteks James Brown, Snoop Dogg, Sex Pistols, Deep Purple, Ace of Base, Busta Rhimes, Sean Kingston, Tiesto jpt.
Toonud Eestisse üle 30 artisti: klubikuningas Sten-Erik Jantson on eestlastele esinema kutsunud mitmeid kuulsusi, kelle hulgas on näiteks James Brown, Snoop Dogg, Sex Pistols, Deep Purple, Ace of Base, Busta Rhimes, Sean Kingston, Tiesto jpt. Foto: Toomas Huik

Edukas ööklubiärimees Sten-Erik Jantson kihlus Daana Suuniga, kellega kohtus sel kevadel.

Sten-Erik Jantson ja Daana Suun on koos olnud küll vaid pisut alla poole aasta, kuid kuna tunne on õige, siis ei näinud noored mingit põhjust kihlumist edasi lükata, vahendab Buduaar.

«Jah, see on tõsi, et me oleme kihlatud. Kihlusime New Yorgis 20. juulil, abieluettepaneku tegijaks olin loomulikult mina,» ütleb Sten-Erik rõõmsal häälel.

Pulmapidu korraldatakse aasta pärast.

«Me mõtlesime, et pulmad võiks aasta pärast teha, siis on piisavalt aega, et kõik ilusti läbi mõelda,» kommenteerib Sten-Erik, kes enamiku suvest on oma kihlatu Daanaga USAs puhates veetnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles