Iga seitsmes eestlane kardab uforünnakut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UFOd
UFOd Foto: Corbis/Scanpix

Värske uuringu järgi kahtleb 15 protsenti eestimaalastest maaväliste tsivilisatsioonide heades kavatsustes, mis võib ufouurija Igor Volke arvates tuleneda ka meie jahedast kliimast.

Maaväliste tsivilisatsioonide rünnakut pidas kindlasti tõenäoliseks neli protsenti eestimaalastest ja mõningal määral tõenäoliseks 11 protsenti küsitletutest, selgus Turu-Uuringute ASi uuringust, kus inimestelt küsiti julgeolekuriskide kohta, vahendab Õhtuleht.

Varasemad uuringud on näidanud, et eestlaste religioossus on üks väiksemaid Euroopas ja Volke näeb siin teatavat seost. «Osa inimese mõtlemisest on kahe jalaga maa peal, samas lähevad meile korda silmaga nähtamatud asjad.»

Volke arvates tuleb arvestada sedagi, et kliimas, kus on vaja ellujäämise nimel pidevalt töötada, on eestlaste meelelaad võrreldes näiteks lõunaeurooplastega tunduvalt kinnisem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles