Mandy Moore eelistab meelemürkidele laulude kirjutamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandy Moore
Mandy Moore Foto: AP / Scanpix

23-aastane laulev näitlejatar Mandy Moore vihkab purjus olemist ja tarbib alkoholi väga harva, kuna kardab, et ta ütleb siis midagi sellist, mida kaine peaga kahetseb, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Ma olen oma elu jooksul kokku võib-olla neli korda purjus olnud. Ausalt, ma olen ilmselt selles osas üsna kergkaallane,» ütles Moore.

«Mul on lõbusam, kui ma joon lihtsalt klaasi veini ja lõdvestun. See on veidi kontrolli asi – mulle ei meeldi, kui ma ei kontrolli oma sõnu. Ja mulle meeldib minna magama kell 10 või 10.30 õhtul, sest mulle meeldib ärgata hommikul kell 7.»

Mandy Moore lubas vastupidiselt paljudele oma kaasaegsetele mitte pöörduda alkoholi ja narkootikumide poole, kui ajad raskeks lähevad. Selle asemel pidavat neiu oma probleemidest võitu saama laule kirjutades.

«Võib-olla on mõne inimese jaoks narkootikumid ja alkohol lahenduseks, aga mina ei ole piinatud kunstnik. Mina ei pöörduks mingi aine poole, et see mu enesetunnet parandaks. Mina pöörduks laulukirjutamise poole,» lisas Moore.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles