Meesteajakirja võistluse võitja lahutuskulud kaetakse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meesteajakirja võistluse võitja lahutuskulud kaetakse
Meesteajakirja võistluse võitja lahutuskulud kaetakse Foto: jupiterimages.com

Austraalias ilmuv meesteajakiri Zoo Weekly kuulutas välja võistluse, mille võitja lahutuskulud kaetakse.

Selle ajakirja meeslugejaid kutsutakse üles kirjutama, miks nad väärivad lahutust, kirjutab abc.net.au.

Ajakirja toimetaja Paul Merrilli kinnitusel hoolitsetakse võistluse võitja eest mitmel moel – ta lahutuskulud kaetakse täielikult ning lisaks viiakse ta kokku uute ja huvitavate naistega.

«Meie võistluse ideeks on tuua mehed kriisis abielust välja ning anda nende elule uus suund. Lisaks tuua veel nad tagasi ka «vallaliste turule»,» sõnas Merrill.

Merrill jätkas, et kui abielu jõuab kriisi, siis paljud jäävad vana suhte lõksu ega oska sealt välja tulla.

«Tahame oma võistlusega näidata, et vigadest on võimalik õppida ning alati on võimalik otsast alustada,» lausus toimetaja.

Toimetaja siiski rõhutas, et nad ei ärgita inimesi mõttetult lahutama ning eelkõige ootavad nad kirju meeslugejatelt, kelle abielu on kriisis.

Samas on selline üleskutse tekitanud naiste seas pahameelt ning ajakirjanduseetika eest vastutavate isikute sõnul on selline võistlus ebaeetiline ja halvamaiguline.

Möödunud aastal pakkus Zoo Weekly meestele võimaluse võita oma abikaasa või tüdruksõbra jaoks rinnasuurendusoperatsioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles