Saagim küpsetas uue staari

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Tubli
Marko Tubli Foto: Mihkel Maripuu

Anu Saagimi staarivabrik on valmis küpsetanud uue staari – Marko Tubli. Nimelt on Tublist saanud SL Õhtulehe värske reporter-fotograaf.


 

Tubli näol on tegu on nii öelda poisiga tänavalt, kes on juba mõnda aega olnud Saagimi privaat-paparazzo. «Kui alguses olid pildid veidike hägused, siis tänaseks on tulemused juba täiesti arvestatavad,» kommenteeris Anu, kes lisas ka, et Marko suurimad plussid on julgus ja pealehakkamine.

«Tal ei olnud häbi trügida sisse meie toimetuse uksest ja pakkuda esialgu täiesti kreisidena tundunud ideid,» jutustas Saagim. «Kui eesmärgiks on intrigeerivad kaadrid, ei ole tema jaoks probleemiks paparazzotada kasvõi ööpäeva ringselt. Eesti fotograafide hulgas võiks seda nimetada ainulaadseks omaduseks,» mainis Anu lõpetuseks.

Näiteks oli Marko Tubli esimene, kes sai pildile Tallinnat väisanud Paris Hiltoni. Fotod olid Elu24.ee lehel üleval juba viisteist minutit pärast esimest klõpsu.

SL Õhtulehele on Saagimi käepikendus silma jäänud juba varem, kuid alles pärast Paris Hiltonist tehtud kaadreid tehti talle pakkumine, millest noormees ei suutnud keelduda.

Varem töötas Marko osalise tööajaga Statoili öises vahetuses klienditeenindajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles