Galerii: Punkkontsert Pärnu raehoovis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punk-legend J.M.K.E tõmbas raehoovi kogunenud publiku täiega käima.
Punk-legend J.M.K.E tõmbas raehoovi kogunenud publiku täiega käima. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reede õhtul toimus Pärnus raehoovis mitmete punk-rokk bändide osavõtul kontsert, mida kogunes nautima omajagu selle valdkonna muusika austajaid.

Ürituse korraldaja, Pärnu rokiklubi Dekadendz (kunagine Mai keskuse rokiklubi) vedava Aadu S-i teatel nägi südaööni kestval kontserdil punksuunitlusega bände eesotsas selle muusikastiili Eesti lipulaeva J.M.K.E-ga.

"Ütleme, et raehoovi oleks rahvast veel mahtunud," tõdes Aadu S. "Aga eks nad käisid edasi-tagasi. Peale J.M.K.E oli väga popp kohalik ansambel The Belka."

Ürituse korraldaja teatel pidas publik end viisakalt üleval ja huligaansusi raehoovis korda ei saadetud.

"Aitäh naabruses elavatale inimestele, valju muusika pärast ei tulnud ühtegi protesti," märkis Aadu S.

Korraldaja nentis, et lähiajal ta niisugust üritust enam korraldada ei kavatse.

"Nii rokiklubi Dekadendz kui selle ürituse mõte oli ennekõike, et sellist muusikat austavatel noortelgi oleks kuskil käia," ütles Aadu S. "Pärnus on küll palju klubisid, aga kõik mängivad ainult diskot. Punk- ja rokkmuusika austajail on Pärnus raske sobivat üritust leida."

Peale J.M.K.E. ja The Belka astusid kontserdil üles ansamblid R.P.M., Totally Obnoxious, aadu sitapea V kolonn ja No Fun.

Üritus jätkus pärast südaööd afterparty'ga klubis-kohvikus Pesa, kus nägi laval ansambleid Kurjam ja Marr'n'Belka. Plaate keerutas üritusel DJ Albert.

Vaata ka punkkontserdi galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles