Roy Keane andis jalgpallurite naistele hoiatuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Keane
Roy Keane Foto: Reuters / Scanpix

Manchester Unitedi legend ja praegune Sunderlandi mänedžer Roy Keane andis jalgpallurite naistele hoiatuse, et nad ei sekkuks jalgpallimaalima.

Keevaverelise iirlase arvates püüavad jalgpallistaaride naised nagu näiteks Victoria Beckham, Coleen McLoughlin ja Cheryl Cole liiga palju oma meeste elu juhtida, kirjutab The Sun.

Keane`i sõnul ei suuda Sunderland luksuslike ostukeskuste ja lõbustuskohtade poolest kunagi võistelda Londoni või Manchesteriga.

«See tähendab samas ka seda, et jalgpallurite abikaasad keelavad ka oma meestel sellises kohas  mängimast, elamast ja isegi seda külastamast. See on aga otsene jalgpalluri elu suunamine,» sõnas endine tippjalgpallur.

Kean elisas, et ahnus ja kadedus on alati suures jalgpallimaailmas olemas olnud ning see maailm ei vaja lisaks veel intriigitsevaid naisi, kes olukorra veelgi keerulisemaks muudavad.

Keane jätkas, et Sunderland on jäänud ilma paljudest headest mängijatest selle tõttu, et nende naised eelistavad suurlinnu, kus saab šoppamas käia.

«Kahjuks on mitmed mängijad oma naiste mõju all ja sellepärast Sunderlandist loobunud. Selline tendents teeb nii kurvaks kui ka ärevaks,» ütles Sunderlandi mänedžer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles