Augusti lõpus korraldab Living Models suure üleriigilise modellikonkursi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augusti lõpus korraldas Living Models suure üleriigilise modellikonkursi, kus lõid kaasa ka Tallinnast pärit kolmikvennad Karl, Hans ja Joel
Augusti lõpus korraldas Living Models suure üleriigilise modellikonkursi, kus lõid kaasa ka Tallinnast pärit kolmikvennad Karl, Hans ja Joel Foto: Living Models

Üha enam tunneb maailma moetööstus huvi just Eestist pärit modellide vastu. Seda kinnitab ka statistika, et Eesti toodab pindalaühiku kohta maailmas kõige enam modelle.

End proovile panema on oodatud kõik fotogeenilised modellikspürgijad - sihvakad naturaalse välimuse ja tervislike eluviisidega neiud vanuses 13-20, pikkuses 170-180 cm ning isikupärase lookiga noormehed (16-23, 184-190cm). Julgustuseks - ja miks mitte ka modelliks - võib kaasa kutsuda õe-venna, sõbra-sõbranna.

Modelliotsing lõpeb finaal-castinguga eelregistreerimisest edasipääsenutele Tallinnas Solarise Keskuse aatriumis kolmapäeval 4.septembril kell 17.00. Kohal on uusi nägusid skautimas ka maailmas tunnustatud modelliagentuuride esindajad, muu hulgas Next Models Management, kes on tippu viinud ka eestlannast supermodelli Karmen Pedaru.

«Väljavalituid ootab ees rahvusvaheline modellikarjäär, mida koordineerime ja planeerime tihedas koostöös modellide vanemate, kooli ja meie partneritega Londonis-Milaanos-Pariisis-Tokyos-New Yorkis,» lubab Living Modelsi asutaja ning tegevjuht Evelyn Mikomägi.

Castingute toimumise ajad ja kohad:

Reedel, 23. augustil kell 17.00 TALLINNAS  Solarise keskuses

Laupäeval, 24. augustil kell 12.00 Rapla kultuurikeskuses, kell 15.00 Paide kultuurikeskuses ja kell 18.00 Pärnus Port Arturis.

Pühapäeval, 25. juulil Viljandis Rannakohvikus Bangalo (Roo 9), 15.00 Tartu Taskus ja kell 18.00 Rakvere Põhjakeskuses.
                                      
Kolmapäeval, 4. septembril kell 17.00 Tallinna Solarise keskuses toimub finaal.       

Castingul võetakse mõõdud ja andmed, tehakse pildid, antakse nõu ja vastatakse küsimustele. Selga oleks soovitatav panna midagi liibuvat (maika, kitsad teksad, seelik), tüdrukutel kontsakingad, kerge jumestus, puhtad lahtised juuksed, juuksekumm.

Modellikandidaadid saavad eelnevalt registreerida end liitudes SIIT «MODELLIOTSING 2013» (kinnise )üritusega ning meilides lisainfo aadressile models@livingmodels.com (linn, ees-ja perekonnanimi, vanus, pikkus, kontakttelefon, värsked ja loomulikud pildid portreest ja täispikkuses - max 5MB).

Kui Sulle (või kellegile modelli-potensiaaliga sugulasele-tuttavale) meeldib olla ümbritsetud ilust ja moest, armastad väljakutseid ja tähelepanu, soovid näha maailma ning teha oma unistuste tööd, siis see on sinu võimalus!

Facebookis on kõikidel «modelliskautidel» üleskutse jagamisel võimalus võita lahedaid auhindu:

1. PROFESSIONAALNE FOTOSESSIOON kogu perele või parimatele sõpradele Eesti suurimas fotostuudios XL-Studios.

2. SUSHI KOOLITUS + RIKKALIK ÕHTUSÖÖK neljale sushibaaris Sushi Cat.

3. AASTARINGNE KINOELAMUS endale või sõbrannale igakuistele Ladies First üritustele Solaris Kinos.

Rohkem infot leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles